nieuws

Technische thriller: Jumpstarter als redder in nood

Werkplaats & Onderhoud

Technische thriller: Jumpstarter als redder in nood
Thriller. Maar gelukkig, als de nood het hoogst is, is de Kap’Sam nabij.

Spannende muziek. twee hoge hakjes klikken door een verlaten parkeergarage. Een jonge vrouw. Ze kijkt om. Wordt ze achtervolgd? Angst. De hakjes klikken versneld door. Ze bereikt haar auto, stapt in, wil starten en weg, maar… Een ijselijke gil en…

Volgend shot. Een zonnig landweggetje. Een boer stapt op zijn John Deere. Ook hij raakt in de problemen. Net als een ambulancemedewerker. Kortom, we zitten midden in een spannende speelfilm. En je ziet ‘m in zijn geheel als je hieronder klikt. Eén ding zullen we vast verklappen: De grote held in dit verhaal is… een autotechnicus. En hij dankt die status aan zijn Kap’Sam-startbooster zonder batterij.

Supercondensator img28

Inderdaad, deze film draait niet in de bios en je ziet ‘m ook niet op Netflix of Veronica. Sam maakte de film om zijn slimme nieuwe startbooster aan te prijzen. Het apparaat maakt een held van zijn eigenaar omdat het voertuig na voertuig aan de praat krijgt zonder tussentijds opladen. Dat kan omdat de startbooster niet met een batterij werkt maar met een supercondensator. De supercondensator wordt opgeladen wanneer de motor loopt.

Snel kijken

Alles weten over de Kap’Sam-startbooster? Dan klik je hier. Bekijk je liever de technische thriller? Die zie je hier.

 

Reageer op dit artikel