nieuws

TRW lanceert compleet assortiment remmen voor trucks

Werkplaats & Onderhoud

TRW lanceert compleet assortiment remmen voor trucks
TRW Proequip breidt het assortiment remschijven en –klauwen in 2016 verder uit.

TRW Proequip, het merk voor vrachtauto’s van TRW Aftermarket, breidt het assortiment remschijven en –klauwen in 2016 verder uit, onder andere met de gecertificeerde 100 ECER90-remschijven en een gamma gereviseerde remmen. Deze producten vormen een aanvulling op het bestaande gamma remblokken van TRW Proequip.

Dennis Christ, Marketing Director Bedrijfswagens van TRW legt uit: “Onze activiteiten blijven groeien. Het voorbije jaar is onze afzet op de voornaamste markten met 10% gegroeid. We hebben ontdekt dat er op de markt voor onafhankelijke reserveonderdelen voor vrachtauto’s behoefte is aan een hoogwaardig en uitgebreid aanbod van remsystemen. In 2016 zal TRW Proequip aan die behoefte tegemoet blijven komen.”

TRW-app

Het nieuwe aanbod zal geïntegreerd worden in de talrijke digitale tools die de TRW-klanten kunnen raadplegen. Zo kunnen distributeurs en garagebedrijven sneller de benodigde producten vinden dankzij de applicatie TRW Part Finder App of via de catalogi op de website. Verder kunnen de professionele klanten gebruikmaken van Tech Corner, de site voor gratis online technische ondersteuning, waarop zij gedetailleerde en technische informatie kunnen vinden om op doeltreffende wijze al hun activiteiten te beheren.

Reageer op dit artikel