nieuws

Levenslange garantie op Arnott-luchtvering

Werkplaats & Onderhoud

Levenslange garantie op Arnott-luchtvering
Arnott geeft vanaf nu Limited Lifetime Warranty op al zijn producten.

Problemen met luchtvering? Arnott Europe biedt verschillende onderdelen voor luchtveersystemen aan. De prijzen zijn lager dan de OE-prijzen. Is de kwaliteit dan ook minder? Nee, integendeel. Daarom biedt het bedrijf nu ook Limited Lifetime Warranty op alle producten.

Arnott produceert alle onderdelen zelf. Daarbij maakt het bedrijf verbeterde versies van bestaande producten. En omdat de luchtveringspecialist achter zijn producten staat, bood het bedrijf al Limited Lifetime Warranty op luchtveerpoten, luchtbalgen en spiraalveerconversiesets. Op compressoren en motorsets gaf Arnott Europe tot nu toe twee jaar garantie. Sinds deze maand heeft het bedrijf ook op die onderdelen Limited Lifetime Warranty. Wat die garantie exact inhoud, staat in de voorwaarden. Het komt er op neer dat Arnott levenslang garantie geeft, maar de garantie is niet overdraagbaar.

Luchtvering defect?

Ouderdom en slijtage zijn belangrijke oorzaken voor problemen met de luchtvering. Doet de compressor het niet? Grote kans dat er een luchtlekkage in het systeem zit. Daardoor draait de compressor overuren en gaat hij defect. In deze stap voor stap legt uit waar je op moet letten bij de diagnose.

Reageer op dit artikel