nieuws

Kroon-Oil zet in op persoonlijk partnerschap

Werkplaats & Onderhoud

Kroon-Oil zet in op persoonlijk partnerschap

Een partnerschap met de garagist in thuismarkt Nederland/België, daar is het Kroon-Oil om te doen. Deze week ontvangen onafhankelijke garagebedrijven een mailing met het spreekwoordelijke ‘offer you can’t refuse’. Om de overstap naar de Almelose smeermiddelenproducent extra aantrekkelijk te maken, krijg je een gratis Rivaux sporthorloge en tot tweeduizend euro support.

Bij afname van een initiële 1250 liter smeermiddelen en het maken van een afspraak, krijg je een exclusief Rivaux-autosporthorloge t.w.v. €499,-. Door het maken van een volumeafspraak voor drie jaar Kroon-Oil smeermiddelen, kan het autobedrijf vervolgens tot €2000,- besteden aan marketingondersteuning en technische support. Te denken valt aan een eigen website en equipement, maar ook kleding of pandaankleding behoren tot de mogelijkheden. Garagisten maken zelf hun keuze uit de uitgebreide menukaart.

Meer dan alleen smeermiddelen

Leon ten Hove, marketingmanager Kroon-Oil: “We zijn al sinds 1906 producent van smeermiddelen en er zit heel veel kennis bij ons. Kroon-Oil biedt dan ook veel meer dan smeermiddelen alleen. We laten ondernemers graag verder kennismaken met alles wat we te bieden hebben voor het moderne garagebedrijf. Met deze speciale actie is overstappen extra aantrekkelijk.”

Het exclusieve Rivaux-horloge heeft een race-uitstraling en is van Zwitserse makelij. Garagisten die gebruik maken van de actie, kiezen zelf het horloge dat hen het meest aanspreekt. Net als Kroon-Oil is Rivaux sponsor van Manor MP Motorsport, het enige Nederlandse team in de GP2.

 

Reageer op dit artikel