nieuws

Autec-VLT toont efficiënt en duurzaam assortiment op Autoprof

Werkplaats & Onderhoud

Autec-VLT toont efficiënt en duurzaam assortiment op Autoprof
Autec VLT toont onder meer een wieluitlijncomputer met 4 opnamekoppen en 8 CCD Infrarood camera’s voor vierkant uitlijnen op de vakbeurs in Gorinchem.

Autec-VLT staat bekend om kwalitatief sterke producten en garantie verlengende service, waardoor het autobedrijf nooit zorgen heeft over uitval in de werkplaats. Op de Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem staan de werkplaatsexperts van Autec-VLT op stand 210 je graag te woord over het optimaliseren van de werkplaats.

Vaak kun je de werkplaats door een paar kleine wijzigingen veel efficiënter indelen, waardoor je sneller kunt werken en meer klanten in eenzelfde tijdsbestek kunt bedienen. Dit kan je veel kosten besparen. Autec-VLT heeft verschillende “before” en “after” voorbeelden.

Nieuwe actiekrant

Autec-VLT presenteert de nieuwe 128 pagina’s tellende catalogus met een zeer compleet overzicht van het productprogramma, ideeën voor werkplaatsindelingen, informatie over de unieke onderhoudscontracten met garantieverlenging en APK teststraten. De catalogus wordt ook wel ideeënboek genoemd, omdat Autec-VLT ervan overtuigd is dat een eerlijk advies tijdens het verkoopproces uitermate belangrijk is. De accountmanagers hebben ervaring met het inrichten van werkplaatsen en kunnen ideeën en oplossingen geven die uniek zijn in de branche.

Ook zal de voorjaars-actiekrant van Autec-VLT beschikbaar zijn op de stand. In deze actiekrant zijn een aantal interessante aanbiedingen opgenomen, waar je op de beurs gebruik van kunt maken. Zoals bijvoorbeeld een wielservice combideal, bestaande uit een demontage apparaat, wielbalancer en schaarhefbrug. Ook de Autest VAU2014 wordt zeer scherp aangeboden.

Total cost of ownership

Op stand 210 toont Autec-VLT verschillende producten. Denk aan een platenbank, uitlijncomputer, balanceermachine, bandenwisselaar, schaarhefbrug, tweekolommer, emissie combitester en een aircoservicestation. Kom van 8 t/m 10 maart lang en ervaar de producten van Autec-VLT die voor de laatste total cost of ownership in de markt garant staan.

 

Reageer op dit artikel