nieuws

Passat met drankprobleem

Werkplaats & Onderhoud

Passat met drankprobleem
Wat is er mis met de VW Passat 1.8 turbo 20v.

“Hij gebruikt verschrikkelijk veel benzine”, klaagde een klant over zijn VW Passat. Al gauw leek de luchtmassameter schuldig. Maar waarom was het probleem dan niet weg na vervanging?
Meer vragen: hoe werkt de Prius hybride aandrijflijn? Hoe haalt een DAF Euro 6? En chiptunen, hoe werkt dat eigenlijk? AMT zette alle antwoorden online.

Papier is geduldig, maar ook een keer vol. En zo kan het gebeuren dat we iedere maand bij het maken van het AMT-vakblad veel paktische, nuttige, boeiende of gewoon leuke info overhouden. Die past er met geen mogelijkheid meer in. Jammer? Valt wel mee, www.AMT.nl is groot genoeg.

Maanddossier februari

Zo hebben we ook voor de aanvullende info bij AMT februari een paar virtuele schappen vrijgemaakt. Je vindt ze op www.AMT.nl/2-2016. Dus snel klikken voor de oplossing van het Passat-probleem, voor DAF-techniek, DAF-historie en zelfs een heuse DAF-song, voor nieuwe en de nieuwste Prius-techniek, voor een intro in het chiptunen, voor het antwoord op de vraag of een runflatband echt zo stijf moet zijn en nog veel meer…

Reageer op dit artikel