nieuws

Video: Remblokken vervangen met febi

Werkplaats & Onderhoud

Video: Remblokken vervangen met febi

Het klantenbestand van febi bilstein bestaat voornamelijk uit groothandelaars. De producten en oplossingen van febi zijn ook bedoeld om aan de wensen van onafhankelijke garages tegemoet te komen. Deze focus laat febi zien door een reeks professioneel gemaakte technische video’s waarin specifieke reparaties heel gedetailleerd in beeld worden gebracht. Als eerste wordt het remsysteem van personenwagens onder de loep genomen.

De drie video’s illustreren hoe remschijven en -blokken op de voor- en de achteras moeten worden vervangen. Aan de hand van bewegende beelden wordt getoond hoe men te werk moet gaan bij een vervanging op de achteras, op een doorsneetype auto, die de ene keer wel, de andere keer niet is uitgerust met een elektronische parkeerrem. In die video’s introduceert febi bilstein enkele speciale gereedschappen, waar zelfs ervaren garagemonteurs nog veel van kunnen opsteken.

Videoproductie

Febi bilstein: “De videoproductie is het resultaat van gemeenschappelijke inspanningen van verschillende gespecialiseerde afdelingen. Deze video’s kaderen in een technisch marketinginitiatief waarmee wij de kennis en jarenlange ervaring als leverancier en fabrikant van reserveonderdelen voor personen- en bedrijfswagens, doelgericht willen overdragen.”

Bekijk de video’s hier:

Reageer op dit artikel