nieuws

Overlander introduceert AdBlue Dispenser

Werkplaats & Onderhoud

Overlander introduceert AdBlue Dispenser

De AdBlue Dispenser is speciaal ontwikkeld voor bedrijven om AdBleu volledig veilig,
en zonder tijdverlies te vullen. Niet meer knoeien en weg met die hoge inkoopkosten en hoge afvalstroom. Werken met de dispenser maakt het volledig veilig om personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s bij te vullen.

De koppeling, welke speciaal is ontwikkeld voor de aansluiting op de personenautotank  en voldoet aan de ISO 22241 zorgt voor schoon en eenvoudig bijvullen. Daarnaast is de afgiftesnelheid instelbaar en slaat het tankpistool automatisch af wanneer de tank gevuld is. Door de stevige structuur van de trolley is de pomp instaat om voldoende hoeveelheid AdBlue te vervoeren. Op het scherm wordt duidelijk aangegeven hoeveel liter er is bijgevuld.

Tijdens het navullen wordt de lucht in de tank overgebracht naar de Delphintank, waarbij alle risico’s voor verontreiniging vermeden worden. De Delphintank heeft een visuele indicator waarmee de hoeveelheid AdBlue constant gecontroleerd kan worden.

Alle voordelen op een rij:

  • Gesloten systeem (geen last van kristallisatie)
  • Vermijdt lekken en druppen
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Veelzijdig innovatief systeem
  • Robuuste trolley
  • Visuele indicator
  • Lagere afvalstroom

Voor meer informatie kijk op www.overlander.nl

Reageer op dit artikel