nieuws

Service uitvoeren volgens het onderhoudsboekje

Werkplaats & Onderhoud

In je eigen garage management software van Car-Systems, op basis van kenteken of chassisnummer, een werkorder/offerte samenstellen binnen één minuut met de onderdelen van de preferente onderdelen grossier voorzien van bruto en netto prijzen en de op fabrieksgegevens gebaseerde arbeidstijden. Zo is het dan ook heel eenvoudig een offerte te maken voor een klant terwijl u deze aan de telefoon heeft, zelfs voor grotere reparaties.

Service uitvoeren volgens het onderhoudsboekje
Op de gereedschapskist is de handleiding bij de beurt beschikbaar.

Voor de gebruikers van Car-Systems was het een lang gekoesterde wens om deze functionaliteit, onderhoudsinformatie volgens het boekje, geïntegreerd te hebben in één systeem. Vanaf nu is dit dan ook mogelijk. Om dit te kunnen realiseren is in samenwerking met HaynesPro, leverancier van o.a. essentiële onderhouds- en reparatiegegevens, nu één product ontwikkeld waarin alles is samengevoegd.

Carsys, Garage Management Software

Carsys is een platform waarmee diverse activiteiten in uw bedrijf geautomatiseerd zijn zoals een offerte-, planning-, werkorder-, facturatie-, communicatie- en crm toepassing, speciaal toegespitst op het onafhankelijke autobedrijf. Een ervaren gebruiker maakt binnen een minuut op basis van kenteken en kilometerstand en/of leeftijd een offerte volgens het boekje.

Onderhoud uitvoeren volgens fabrieks specificatie

Op basis van een kenteken en kilometerstand, kan een offerte en/of werkoder worden samengesteld.

Op basis van een kenteken en kilometerstand, kan een offerte en/of werkoder worden samengesteld.

Naast het opbouwen van een offerte/werkorder, op basis van fabriekstijden en onderdelen van de preferente grossier, zijn ook de benodigde afstelgegevens, handleidingen, reparatietijden en tekeningen welke behoren bij het uit te voeren onderhoud direct beschikbaar in de werkorder.

Grossiers medewerking en samenwerking is nodig

Op dit moment zijn de grossiers GHS Automotive, Cartal-Rijsbergen,  APS, Prima Parts en Veam BV al geïntegreerd. Car-Systems is ook al samen met enkele andere grossiers bezig om de door hun gebruikte onderdelencatalogussen te integreren in de nieuwe offerte module. Een nieuwe koppeling zal direct gecommuniceerd worden naar de klanten zodra deze operationeel is. Car-Systems: “Wij hopen dat binnen afzienbare tijd de meeste preferente grossiers van onze klanten zijn geïntegreerd.”

25 jaar jubileum

“In 2016 bestaat onze garagesoftware CARSYS precies 25 jaar en wij willen dit graag met al onze klanten vieren. Als traktatie hebben we gemeend eens flink uit te moeten pakken en daarom al onze klanten en zelfs nieuwe klanten in het jubileumjaar 2016, gratis te voorzien van deze nieuwe onderhoudsmodule”, zegt Car-Systems.

AMT Live event te Rosmalen

Car-Systems: “Op 17 en 18 november 2015 zullen wij deze nieuwe functionaliteit op AMT Live presenteren en direct daarna zal de onderhoudsmodule worden uitgeleverd bij onze gebruikers. Uiteraard bent u van harte uitgenodigd ons te bezoeken tijdens het AMT Live te Rosmalen.”

Reageer op dit artikel