nieuws

AdBlue vulsysteem toepasbaar voor alle automerken

Werkplaats & Onderhoud

AdBlue vulsysteem toepasbaar voor alle automerken

Het afgelopen jaar heeft Licos veel energie geïnvesteerd in de ontwikkeling van een AdBlue tankinstallatie die toepasbaar is voor alle automerken. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een innovatie die op de beurs ‘AMT live’ op 17 en 18 November in Rosmalen (Autotron) gepresenteerd gaat worden.

Inmiddels zijn er al vele automerken die de AdBlue technologie hebben toegepast zoals: Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, SEAT, Citroën, Peugeot, Opel, Jaguar en Land Rover. En steeds meer merken gaan overstappen op deze technologie.

Mobiele tankstation

Maikel van den Berg, medewerker Licos: “Dit AdBlue pompsysteem hebben wij specifiek ontwikkeld voor het  kostenefficiënt, snel en eenvoudig bijvullen van AdBlue in personenauto’s.  Door middel van dit mobiele tankstation wordt tijd bespaard en kan goedkoper AdBlue worden ingekocht.” De afgiftesnelheid is instelbaar tussen vijf en tien liter per minuut waardoor dit systeem geschikt is voor personenauto’s.  Het tankpistool slaat automatisch af wanneer de tank gevuld is. Verder kan afgelezen worden hoeveel liters er zijn afgevuld.

Geïnteresseerd om Licos tijdens AMT Live te ontmoeten? Schrijf je gratis in voor AMT live en gebruik uitnodigingscode FEBPAR. Je kan Licos vinden op standnummer 2.  De openingstijden van het kennisevenement zijn van 13.30 – 21.00 uur.

Bezoek de website voor meer informatie www.licos.nl.

Reageer op dit artikel