nieuws

Veilig werken nu nog eenvoudiger

Werkplaats & Onderhoud

Veilig en gezond werken: iedereen weet dat het belangrijk is, maar niemand wil er teveel tijd mee kwijt zijn. De vernieuwde arbocatalogus biedt daarvoor de oplossing: hierin staan praktische tips en oplossingen voor grote en kleine arbovragen. Deze catalogus is nu ook via de mobiel of tablet goed te gebruiken: handig dus voor wie op de werkplek iets op wil zoeken.

Veilig werken nu nog eenvoudiger

De arbocatalogus is op maat gemaakt voor alle bedrijfssoorten in de mobiliteitsbranche en gratis beschikbaar. Met deze arbocatalogus hebben ondernemers en medewerkers in de mobiliteitsbranche weer een vernieuwde tool om veilig en gezond werken in hun bedrijf mogelijk te maken.

Tips en oplossingen

De catalogus is nu ook via de mobiel of tablet te gebruiken.

De catalogus is nu ook via de mobiel of tablet te gebruiken.

De arbocatalogus sluit naadloos aan op de digitale Branche Risico Inventarisatie en Evaluatie  (RI&E). De RI&E is bedoeld om zichtbaar te maken welke arborisico’s er in het bedrijf zijn en om een plan van aanpak te maken. De arbocatalogus bevat tips en oplossingen om het plan van aanpak ook daadwerkelijk uit te voeren. De arbocatalogus is te raadplegen via www.arbomobiel.nl/arbocatalogus

Reageer op dit artikel