nieuws

Haal jij de halve finale van de AvdT?

Werkplaats & Onderhoud

Haal jij de halve finale van de AvdT?
Scholenprijs: Een dag in de pits met het Bas Koeten Racingteam.

We hebben een nieuwe tussenstand in strijd om de titel: Autotechnicus van de Toekomst (AvdT). Wie zijn de Weekwinnaars van week 3? Welke scholen scoren goed? En natuurlijk: Eh.., wat is dat eigenlijk, Autotechnicus van de Toekomst?

Autotechnicus van de Toekomst, wat dat is? Ok vooruit, heel kort dan. Innovam, IBKI, ATC en natuurlijk AMT laten jongeren graag zien hoe uitdagend het werk in het autoservicebedrijf is. Daarom organiseren we de strijd om de titel Autotechnicus van de Toekomst.

Eerst de kennistest

Natuurlijk zijn daar mooie prijzen aan verbonden, zowel voor de individuele winnaar als voor de Beste Opleiding Autotechniek. De grote finale vindt plaats op AMT Live op 18 november, de halve finale is

een praktijktest in de examenwerkplaats van IBKI in Nieuwegein. Maar om zover te komen moet je je natuurlijk eerst kwalificeren. Dat doe je in de online kennistest.

Twee weekwinnaars

Doe mee met de online kennistest, scoor aantrekkelijke weekprijzen en wordt Autotechnicus van de Toekomst!

Doe mee met de online kennistest, scoor aantrekkelijke weekprijzen en wordt Autotechnicus van de Toekomst!

Afgelopen vrijdag waren we drie weken onderweg met de Autotechnicus van de Toekomst-kennistest. We telden tot dan toe 455 deelnemers. De weekwinnaars van week 1 en week 2 maakten we eerder bekend. In week 3 scoorden Melih Nalbant, van Regionaal College Zaandam, en de pas 16 jarige Mark Slagter van ROC midden Nederland het best. Melih en Mark, gefeliciteerd! Jullie ontvangen een uitnodiging voor een Innovam RPT-training.

Scholen Top 5

Ten slotte de scholen. Er hebben inmiddels al leerlingen van heel veel verschillende scholen meegedaan. Maar de jongste Top 5 in de race om de titel Beste Opleiding Autotechniek ziet er als volgt uit:

  1. Summa Automotive
  2. ROC Midden Nederland / Automotive College
  3. ROC Nijmegen
  4. ROC Aventus Automotive
  5. ROC van Amsterdam / MBO College Hilversum

Kortom, Summa College heeft de beste papieren voor de dag in de pits met het Bas Koeten Racing-team, maar er kan nog van alles gebeuren.

Nog 8 dagen…

We hebben nog maar ruim een week te gaan tot we, op 30 oktober, de online kennistest sluiten. Daarna gaan we de 8 beste deelnemers benaderen om hen te laten weten dat ze zich hebben gekwalificeerd voor de halve finale op 7 november in de IBKI-examenwerkplaats…

Reageer op dit artikel