nieuws

Geen geheugenverlies meer

Werkplaats & Onderhoud

Geen geheugenverlies meer
De PS-700 is de beste verkocht booster van Serenco.

“Vroeger was alles beter”, is een veel gehoorde uitspraak. Dat geldt ook voor het vervangen van een batterij: motorkap openen, polen loshalen, batterij vervangen, polen weer vast zetten, motorkap sluiten en de auto start weer. En tegenwoordig?

Tegenwoordig gaat het toch echt anders, de eerste vraag waar zit de batterij precies? Voor of achterin? Heb je de batterij eenmaal gevonden en vervangen dan moet je verschillende systemen, zoals, het stoel- en radiogeheugen en de klok opnieuw instellen. En vergeet van te voren de radiocode niet te noteren.

Serenco levert de Powerstart OBDII-stekker om dit probleem te voorkomen. De Power OBDII-stekker is in combinatie met elke startbooster met sigarattenaansluiting te gebruiken. De  Powerstart Starthulpbeschikken allemaal over dieaansluiting. De stekker plug je in de EODB-poortvan het voertuig en sluit je daarna aan op de startbooster. De batterij kan nu veilig gewisseld worden zonder geheugenverlies.

Met behulp van de OBDII stekker kan een batterij gewisseld worden met behoud van het radio-geheugen, de stoelinstellingen en andere instellingen. Met behulp van de OBDII stekker kan een batterij gewisseld worden met behoud van het radio-geheugen, de stoelinstellingen en andere instellingen.

Powerstart Starthulp

De Powerstart Starthulp is er in verschillende uitvoeringen. Allemaal beschikken ze over een beveiliging tegen piekspanningen, een waarschuwingssignaal bij omgekeerde polariteit en de klemmen zijn spanningsloos. De startbooster is voor zowel 12 en 24 Volt voertuigen geschikt. De PS-700 is de best verkochte booster van Serenco.

De Powerstart OBDII stekker is te koop bij Serenco voor 19,95 excl BTW.

Reageer op dit artikel