nieuws

Binnen 24 uur een gereinigd roetfilter

Werkplaats & Onderhoud

Binnen 24 uur een gereinigd roetfilter
De kosten voor een nieuw roetfilter inclusief montage kunnen oplopen van honderden tot duizenden euro’s. Een ruilfilter is vaak de helft goedkoper.

Automotive Ronald Morien levert binnen 24 uur een thermisch gereinigd roetfilter. Tot 50 procent onder de nieuwprijs en inclusief garantie op het onderdeel én de reparatie.

Hiermee speelt Automotive Ronald Morien in op een sterk stijgende behoefte bij leasemaatschappijen, autodealers, universele autobedrijven én particulieren. Een roetfilter hoeft in veel gevallen niet vernieuwd te worden. Een thermisch gereinigd roetfilter presteert net zo goed als een nieuw filter.

Grote voorraad

Automotive Ronald Morien koopt jonge gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens in. De onderdelen van deze auto’s worden gedemonteerd, waar nodig gereviseerd of gereinigd, en vervolgens verkocht aan leasemaatschappijen, merkdealers, universele autobedrijven en particulieren. Automotive Ronald Morien heeft een grote voorraad roetfilters van de meest voorkomende automerken en modellen. Hierdoor kan Automotive Ronald Morien in de meeste gevallen binnen 24 uur in heel Nederland een vervangend roetfilter leveren en hoeft de klant niet te wachten. Het oude roetfilter van de klant dient als inruil onderdeel.

Garantie op roetfilter en reparatie

Op de thermisch gereinigde roetfilters van Automotive Ronald Morien zit een jaar volledige product- en reparatiegarantie. Als een filter binnen een jaar als gevolg van een technisch mankement kapot gaat, vergoed Automotive Ronald Morien het filter en de demontage en montagekosten.

Het roetfilter thermisch reinigen is een goedkoper alternatief, ten opzichte van een nieuw filter. Met hetzelfde resultaat: een volledig schoon filter. Een gereinigd roetfilter brengt het uitlaatsysteem en daarmee het brandstofverbruik, vermogen en de uitstoot van uitlaatgassen weer in de originele fabrieksstaat.

Reageer op dit artikel