nieuws

Bandenwebshop monteert aan huis

Werkplaats & Onderhoud

Bandenwebshop monteert aan huis
BandenConcurrent.nl staat een pilot voor het monteren van banden op locatie. De kosten voor de mobiele montage service bedragen € 18,95 per band.

BandenConcurrent.nl is gestart met een nieuw initiatief voor haar klanten wat nog niet eerder zagen bij banden webwinkels: Mobiele Montage Service.

De bandenleverancier start een pilot die klanten in staat stelt om de nieuw gekochte banden aan huis, op op kantoor of waar dan ook te laten monteren. BandenConcurrent.nl is vooral bekend vanwege de voordelige prijzen van banden. Het bedrijf realiseert zich dat klanten niet alleen op zoek zijn naar de laagste prijs.

Klant hoeft niet te wachten

Neal Oddens, Oprichter van BandenConcurrent.nl: “Klanten hebben vaak geen tijd om naar vaste montagepunten te rijden om hun banden te laten monteren of om te wisselen voor de winter. De tijd voor het omwisselen betekent voor de consument vaak zo’n anderhalf uur gemiddeld uit de werkroutine. Deze wachttijd wordt nu uitgespaard. Bovendien kunnen we de montage van de bestelde banden nu veel beter afstemmen op de agenda’s van onze klanten. We bieden nog steeds de laagste prijsgarantie op de banden en willen met deze extra dienstverlening onze klanten ontzorgen.”

Uitbreiding netwerk

De pilot loopt tot eind van dit jaar en wordt, indien succesvol, een definitief onderdeel worden van de dienstverlening van de website. In 2016 breidt BandenConcurrent.nl haar netwerk van mobiele montage partners dus mogelijk sterk uit. De huidige dekking van mobiele montage partners voor BandenConcurrent.nl concentreert zich nu nog voornamelijk in het Randstedelijk gebied en Brabant.

Reageer op dit artikel