nieuws

Ruville levert praktische reparatie-oplossingen

Werkplaats & Onderhoud

Ruville levert praktische reparatie-oplossingen
Onder het merk Ruville ontwikkelt Schaeffler Automotive Aftermarket gebruiksvriendelijke reparatieoplossingen voor motor- en chassissystemen.

Met de merken LuK, INA en FAG is Schaeffler Automotive Aftermarket sinds jaren een belangrijke speler op de markt van vervangingsonderdelen. Nu worden ook de producten van Ruville in het portfolio opgenomen.

Na een proefperiode op een aantal Europese markten wordt de samensmelting van Schaeffler en Ruville wereldwijd doorgevoerd. Door het creëren van één centraal aanspreekpunt wil Schaeffler de service naar haar klanten nog verbeteren en haar slagkracht op de onderdelenmarkt vergroten.

Reparatieoplossingen en vervangingsonderdelen

Onder het merk Ruville ontwikkelt Schaeffler Automotive Aftermarket gebruiksvriendelijke reparatieoplossingen voor motor- en chassissystemen. Het gamma bestaat uit verschillende specifieke gereedschapskisten, maar bevat ook vervangingsonderdelen zoals koelmechanismen (waterpompen), stuuronderdelen en distributieriemen of -kettingen. De producten van Ruville worden opgenomen in het aanbod van de online catalogus van Schaeffler Automotive Aftermarket.

“In een voortdurend veranderende markt slaagt Schaeffler Automotive Aftermarket erin innovatief te blijven door een constante uitbreiding en actualisering van haar portfolio en de marktgeoriënteerde ontwikkeling van topproducten. Het merk Ruville speelt bijvoorbeeld handig in op het groeiende aantal passagiersvoertuigen met kettingaandrijving”, zegt Schaeffler.

Reageer op dit artikel