nieuws

Een bitset voor je mening!

Werkplaats & Onderhoud

Een bitset voor je mening!
Wat wil jij leren tijdens AMT live? Deel je mening en scoor een Powerhand 23-delig Bitset van Serenco.

Waarom is de juiste olie van belang? Wat levert het consequent controleren van accu’s op? Waarop moet je letten als je investeert in een nieuw aircoservicestation? Wat doe je als je een fout hebt gemaakt bij het werk aan een klantenauto? Zomaar een greep uit de onderwerpen op de komende AMT Live. Maar over welk onderwerp wil jij meer leren? Je antwoord is een Serenco Powerhand 23-delige bitset waard!

Even noteren: 17 en 18 november AMT Live in Autotron Rosmalen. Mooi dat staat. Net als een groot deel van het programma. AMT Live richt zich op Beleven, Ontmoeten én Leren. Geloof maar dat er veel te beleven is en dat je er veel mensen ontmoet, die je in je werk net weer een stapje verder kunnen helpen. En leren ga je er ook. Een groot deel van het programma is al ingevuld maar er is nog ruimte voor democratie. En: heel bijzonder: je stem is gereedschap waard!

Drie vragen

Wat moet je doen om zo’n Serenco Powerhand 23-delige bitset te scoren? Heel eenvoudig: je geeft antwoord op de drie vragen hieronder. Maar let op: doe dat zo uitgebreid mogelijk. De 20 bitsets gaan naar de meest waardevolle antwoorden:

 

1 Over welk onderwerp wil jij meer leren op AMT Live?

2 Waarom dat onderwerp? Licht toe!

3 Wat zou meer kennis over dat onderwerp jouw autobedrijf kunnen opleveren? Leg uit!

 

Graag tot binnenkort

Mail je antwoorden naar AMT@vakmedianet.nl, en vergeet niet je naam en adres te vermelden, zodat we je de bitset toe kunnen sturen.

Dus: laat maar komen je antwoorden en we zien je graag op AMT Live. Inschrijven doe je hier.

Reageer op dit artikel