nieuws

Hella: TiMEFiT is nu Valuefit

Werkplaats & Onderhoud

Hella: TiMEFiT is nu Valuefit
De Hella Valuefit-productlijn werd vorig jaar gepresenteerd tijdens Automechanika. Het heet nu Valuefit in plaats van TiMEFiT.

Hella’s onderdelenassortiment voor startmotoren en dynamo’s voor oudere auto’s heet niet langer Hella TiMEFiT, maar Hella Valuefit. Met Valuefit richt Hella zich op oudere voertuigen met een geringere marktwaarde.

Hella’s onderdelenassortiment voor startmotoren en dynamo’s bestaat uit drie programmalijnen: gereviseerde producten, Hella Valuefit onderdelen en nieuwe OEM-onderdelen. De Hella Valuefit-productlijn werd vorig jaar voor het eerst gepresenteerd tijdens de Automechanika beurs in Frankfurt, met toen voornamelijk werklampen, lampen met één functie en multifunctionele lampen in het assortiment. De naam van deze producten is niet langer Hella TiMEFiT, maar zal in het vervolg Hella Valuefit zijn.

Dekking: negentig procent

Hella Valuefit producten zijn ideaal voor auto’s, die al wat jaren ervaring hebben en veel kilometers hebben gereden. De eigenaren van deze auto’s willen graag langer met hun voertuig rijden om te besparen. Valuefit is de oplossing, wanneer deze personenauto’s, bedrijfswagens, landbouw- en bouwmachines toch geconfronteerd worden met een reparatie. Hella zegt met Valuefit in een brede behoefte te voorzien, dankzij een dekkingsgraad van ruim negentig procent in het personenauto- en circa zeventig procent in het bedrijfswagensegment.

De kartonnen verpakkingen van de starters en dynamo's zijn inmiddels al aan de nieuwe naam Valuefit aangepast.

De kartonnen verpakkingen van de starters en dynamo’s zijn inmiddels al aan de nieuwe naam Valuefit aangepast.

Verpakking is al aangepast

TecDoc, de online- en gedrukte catalogi en de kartonnen verpakkingen van de starters en dynamo’s zijn inmiddels al aan de nieuwe naam Valuefit aangepast. De artikelnummers en -informatie worden niet gewijzigd. Op de website is meer informatie over de starters en dynamo’s van Hella te vinden.

Reageer op dit artikel