nieuws

Video: Nagenieten van AMT Diagnose Boot Camp

Werkplaats & Onderhoud

Video: Nagenieten van AMT Diagnose Boot Camp
Van 26 tot 28 mei 2016 organiseert AMT de vierde editie van AMT Diagnose Boot Camp. Wil jij kans maken op een vrijkaart t.w.v. € 499,-? Los dan de storing op AMT Live op!

Vorige maand deden bijna 100 autotechnici mee aan AMT Diagnose Boot Camp. In acht teams volgden ze twaalf workshops. Van ABS-storing tot aircostoring en van roetfilterproblemen tot het kalibreren van de camera achter de voorruit. In een video kijken we terug op een geslaagd Boot Camp.

Werkt het aircosysteem correct? Wat doe je bij een auto met een verstopt roetfilter? En hoe werkt de grootlichtassistent? Belangrijke onderwerpen die tijdens AMT Diagnose Boot Camp aan de orde kwamen. Van 11 t/m 13 juni organiseerden we de derde editie. Dit jaar waren we samen met twaalf partners (DiagnosES, Midtronics, Diesel Büchli, Dometic, GMTO, Hella, Snap-On, Tenneco, AA-Equipment, Sergoyne Diagnostics, Dynostar, en Castrol) te gast bij The Autosport Company in Waalwijk.

Foto’s op Facebook

Heb je AMT 6 al gelezen? Dan heb je de fototerugblik waarschijnlijk al gezien. Op onze Facebook-pagina staan nog veel meer foto’s. Behalve de foto’s hebben we net als vorig jaar ook een video.

AMT Diagnose Boot Camp 2016

Volgend jaar organiseren we de vierde editie van AMT Diagnose Boot Camp. Voor de tweede keer zijn we te gast bij The Autosport Company. Ben jij er bij op 26, 27 en 28 mei 2016? Hou de website in de gaten!

 

Reageer op dit artikel