nieuws

Prijsuitreiking Motorolietest op AMT Diagnose Boot Camp

Werkplaats & Onderhoud

Prijsuitreiking Motorolietest op AMT Diagnose Boot Camp
Castrol is een belangrijke partner voor de turbine-aangedreven Bloodhound SSC. De twee winnaars van de Motorolietest maken in juli kennis met deze raket op wielen. Op AMT Diagnose Boot Camp nemen ze hun prijs in ontvangst.

Meer dan duizend autotechnici deden de afgelopen maanden mee aan de Motorolietest van Castrol. Inmiddels is deze kennistest afgelopen. Aanstaande vrijdag ontvangen de winnaars hun prijs op AMT Diagnose Boot Camp. Ben jij er ook bij?

Welke olie is dunner? 5W30 of 10W40? En welk additief beschermt de nokkenas? Dat waren enkele vragen uit de Motorolietest van Castrol. De test is inmiddels afgelopen en de winnaars zijn bekend. Wie wist de meeste vragen zo snel mogelijk goed te beantwoorden?

Winnaars op AMT Diagnose Boot Camp

In de afgelopen maanden kwalificeerden de weekwinnaars zich voor de finale. De uitslag is inmiddels bekend. Dhr. Knetsch en dhr. Nijholt zijn de winnaars en zijn komende vrijdag aanwezig op AMT Diagnose Boot Camp waar ze hun prijs in ontvangst nemen.

Motorolie als diagnosetool

Donderdagavond gaat de derde editie van AMT Diagnose Boot Camp van start bij The Autosport Company in Waalwijk. De 96 deelnemers volgen twaalf workshops van verschillende partners. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer toekomstige accutechnologieën, aircodiagnose en meten aan ABS-systemen. Ook Castrol organiseert een van de workshops. Het onderwerp is motorolie als diagnosetool. Wat kun je leren van en over motorolie? Op AMT Diagnose Boot Camp krijg je het antwoord. Tot donderdag!

Wereldsnelheidsrecord: 1000 mijl per uur

In juli organiseert Castrol een evenement waar de techniek van de Bloodhound SSC centraal staat. Dat voertuig met turbine-aandrijving moet volgend jaar het wereldsnelheidsrecord van 1000 mijl per uur vestigen. AMT is natuurlijk bij dit evenement, maar niet alleen. De twee finalisten van de Motorolietest winnen een reis naar Londen om ook aan het evenement deel te nemen!

Reageer op dit artikel