nieuws

Terlouw start met ‘diesel’ bezorgroute

Werkplaats & Onderhoud

Terlouw start met ‘diesel’ bezorgroute
Terlouw Diesel Center start naast een eigen webshop nu ook een eigen bezorgdienst

Terlouw Diesel Center start met een eigen bezorgdienst voor injectoren en hogedrukpompen. Dat betekent voor 12:30 uur besteld dezelfde dag nog in huis. Bestel je na 12:30 uur, dan heb je de onderdelen de volgende ochtend in huis.

Sinds februari dit jaar heeft Terlouw een webshop geopend. Je kan naast het zoeken op onderdelen ook zoeken op kenteken en artikelnummer. Op de site kan je als autobedrijf ook terecht voor technische ondersteuning. De openingstijden zijn van maandag tot donderdag tot 21:45 en vrijdag tot 18:00.

Bezorgen

Injectoren en hogedrukpompen bezorgt Terlouw gratis binnen de regio in een middagroute. Voor 12:30 uur besteld is voor 15:00 in huis. Buiten de regio òf na 12:30 uur besteld? Dat betekent de volgende ochtend franco in huis.

Fource grossiers

Terlouw heeft nog meer nieuws te melden. Het bedrijf stopt de samenwerking met de door Fource overgenomen grossiers. Sinds enkele jaren was er een samenwerking met Auto Electra Naaldwijk, Cartal-Rijsbergen, Heuts, Imbema (nu gedeeltelijk Primaparts) en Slager. Door veranderingen in de markt en verschil van inzicht is aan deze samenwerking een einde gekomen.

Reageer op dit artikel