nieuws

Laatste kans: nog vijf plaatsen voor AMT Diagnose Boot Camp!

Werkplaats & Onderhoud

Laatste kans: nog vijf plaatsen voor AMT Diagnose Boot Camp!
Dit waren de deelnemers van vorig jaar. Ben jij er dit jaar bij? Schrijf je nog snel in!

Op 11, 12 en 13 juni organiseert AMT de derde editie van AMT Diagnose Boot Camp. Daar leer je meer over diagnose stellen aan diverse systemen. Van CAN-, en LIN-bus metingen tot het oplossen van diesel- en aircostoringen. Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar. Waarom mag je Boot Camp dit jaar niet missen?

Het belangrijkste van AMT Diagnose Boot Camp? Je gaat naar huis met veel nieuwe kennis, opgedane diagnose-ervaringen en een mooi certificaat. Het evenement bestaat uit twaalf workshops. De trainers van diverse partners leren je een nieuwe manier van diagnose stellen. Hoe lees je een CAN-bussignaal met de scope? Waar moet je op letten bij het diagnose stellen aan een aircosysteem? Dat zijn slechts twee vragen waar je antwoord op krijgt tijdens de interactieve workshops.

Ontvangst en kennismaking

De opzet van AMT Diagnose Boot Camp is niet veel anders dan eerdere jaren. Om een goede indruk te krijgen kun je dus de impressievideo van vorig jaar nog eens bekijken. We ontvangen je donderdagavond (11 juni) rond 18.30 uur bij The Autosport Company in Waalwijk. Daar beschikken over alle ruimte: van de werkplaats met hefbruggen en een vermogensbank tot de revisieruimte.
Na aankomt bij The Autosport Company ontvang je jouw groepsnummer en kun je alvast kennismaken met je teamgenoten. Belangrijk, want met hen doorloop je de komende drie dagende de Boot Camp. Met jouw team strijd je tegen de elf andere teams voor de winst.
De donderdagavond staat verder in het teken van een diner en het bezoek aan de informatiemarkt. Maak kennis met de partners, hun apparatuur en de trainers. Onder het genot van een hapje en drankje kun je daarnaast ervaring uitwisselen met collega-autotechnici, de trainers en de AMT-redactie. Om 23.00 uur stappen we in de bus naar de slaaplocatie, De Beukenhof in Biezenmortel.

Zelf aan de slag in de workshops

Op vrijdagochtend starten we om 07:30 uur met een ontbijt en vertrekken we weer naar The Autosport Company voor acht van de twaalf workshops. In welke volgorde je de workshops met jouw team doorloopt wordt je ter plekke duidelijk. Elke workshop duurt 45 minuten waarbij je niet alleen een verhaal aanhoort. Nee, op AMT Diagnose Boot Camp moet je zelf aan de slag! Meet signalen, lees foutcodes uit en bepaal met jouw groep wat de mogelijke oorzaak van de storing is. Beantwoord ook de vragen waarmee je als team punten kunt verdienen. Vrijdagavond is het tijd voor een overheerlijke barbecue en een fun-activiteit om de leerzame dag af te sluiten. Ook wordt de tussenstand bekend gemaakt en kan er nog geborreld worden aan de bar.

Vier workshops

Op zaterdag 13 juni volg je nog vier workshops. Doe kennis op en verzamel de laatste punten. Om 13.00 uur staat de lunch gepland waarna we de workshops, de vragen en bijbehorende antwoorden doornemen met de technische trainers. Al snel is dan de winnende groep bekend. Tot slot reiken we de certificaten uit en praten we nog even na. AMT Diagnose Boot Camp is rond 15.30 uur afgelopen.

Wil je meer details over het programma? Kijk dan op www.amtbootcamp.nl.

Partners

Alle partners van dit mooie interactieve evenement zijn bekend: Hella Gutmann, Midtronics, DiagnoseXL, Walker, Waeco, AA-Equipment, Diesel Büchli, Dynostar, Snap-on, Sergoyne Di@gnostics, GMTO en Castrol. Klinkende namen uit de automotive en de partners sturen hun trainers voor het opzetten en geven van de diverse workshops. De onderwerpen van de workshops zijn bijna allemaal rond. Halverwege mei volgt meer informatie over alle workshops. Een tipje van de sluier:: Coderen en programmeren, Van common-railstoring naar oorzaak, Aircodiagnose in de praktijk, Geavanceerde scoop-metingen aan hybriden en Diagnosestellen aan LIN-bussystemen.

Praktische informatie

De belangrijkste wijziging voor deze derde editie van AMT Diagnose Boot Camp is de nieuwe locatie. Niet langer een Kampeerboerderij in het Achterhoekse Lievelde, maar een locatie centraler in Nederland, Waalwijk. Daar ligt het pand van The Autosport Company. Gedurende de Boot Camp dagen hebben we de beschikking over het gehele pand inclusief bruggen en vermogensbank. Neem alvast een kijkje in de werkplaats.

Niet alleen de locatie, ook de Boot Camp dagen zijn nieuw. We starten dit jaar op donderdag aan het begin van de avond en eindigen op zaterdagmiddag. Op zondag kun je dus in alle rust bijkomen van het inspirerende weekend. De drie dagen zijn volledig verzorgd. Van slaaplocatie (met beddengoed en handdoek) tot de catering.
Zorg wel dat je uiterlijk donderdag 11 juni om 18.30 in Waalwijk bent voor de opening en indeling van de groepen.

Laatste vijf plekken AMT Diagnose Boot Camp

Dat de derde editie van AMT Diagnose Boot Camp net als voorgaande jaren weer een succes gaat worden zijn we van overtuigd. Een mooie locatie, enthousiaste partners, interessante workshops en bovenal heel veel deelnemers om ervaringen mee uit te wisselen. Ook deze maand geldt nog een korting op het inschrijfbedrag. Deelname kost geen € 499,- maar bij inschrijving in mei € 429,-. Gebruik bij het inschrijven kortingscode AMB59.

Hou deze website of www.amtbootcamp.nl vanaf half mei in de gaten voor de laatste details over de workshops.

Reageer op dit artikel