nieuws

Dometic gaat samenwerkingsverband aan met Auto5

Werkplaats & Onderhoud

Dometic gaat samenwerkingsverband aan met Auto5
Alle aircoserviceapparatuur van Auto5 wordt vervangen voor Dometic Waeco- aircoserviceapparatuur.

Alle 40-vestigingen van Auto5 gaan over op een Waeco-airconditioning servicestations. Dometic gaat de aircoservicestations van alle Auto5-vestigingen ook onderhouden en repareren.

De medewerkers van Auto5 worden opgeleid om te werken met de nieuwe Dometic-aircomachines. Om regionaal vertegenwoordigd te zijn, werkt Dometic samen met geautoriseerde partners. Zo kan het bedrijf snel reageren op problemen in de verschillende regio’s. Domectic probeert problemen zoveel mogelijk voor te zijn en biedt een servicecontract aan.

Auto5 voert een ‘One stop shopping’-concept’ waar klanten terecht kunnen voor onderhoud en onderdelen.

Servicecontract

Voor 258 euro (exclusief BTW) per jaar krijgt het aircoapparaat jaarlijks een servicebeurt. Het bedrag is inclusief voorrijkosten en onderhoudsartikelen. Aftersales directeur Dometic, Toon Snoeren: “258 euro is een schijntje in vergelijking met het rendementsverlies als een unit kapot gaat en pas na een paar dagen weer operationeel is.”
Dometic Waeco ging recent ook een samenwerkingsverband aan met Kwik-Fit.

Reageer op dit artikel