nieuws

Wat weet jij van motorolie? Test je kennis en win!

Werkplaats & Onderhoud

Wat weet jij van motorolie? Test je kennis en win!
Test je motoroliekennis en maak kans op een VIP-arrangement. Daar maak je kennis met de techniek van de Bloodhound SSC en mag je zelf in verschillende supercars rijden.

Welke olie is dunner? 5W30 of 10W40? En welk additief beschermt de nokkenas? Weet jij het antwoord? In de Motorolietest van Castrol test je je kennis over motorolie. Beantwoord de vragen en maak kans op één van de twee VIP-arrangementen. Ga jij de uitdaging aan?

Op motorolietest.com test je je kennis over motorolie. Geef je de juiste antwoorden dan maak je kans op een unieke prijs. Komende zomer organiseert Castrol een evenement met hoog adrenalinegehalte. De techniek van de Bloodhound SSC wordt gepresenteerd. Het turbine-aangedreven voertuig moet volgend jaar een snelheid van 1000 mijl per uur gaan rijden en daarmee een wereldsnelheidsrecord vestigen.

Pak die kans

Elke week wint degene met de hoogste score de weekprijs; afgelopen week was dat de heer Knetsch. Hij wint een Bloodhound-promopakket en kwalificeert zich gelijk voor de finale.

Rij in supercars

Op de Millbrook Proving Ground in het Verenigd Koninkrijk mogen de twee winnaars van de motorolietest in verschillende supercars rijden. Verder maak je kennis met de techniek van de 135.000 pk van de Bloodhound SSC. Je verblijft in een 5-sterrenhotel en geniet van een heerlijk gala-diner.

Doe je mee?

Meedoen is eenvoudig. Geef na het invullen van je gegevens zo snel mogelijk de vijf juiste antwoorden op de vragen en beantwoord de bonusvraag. Scoor jij de meeste punten? Dan maak je kans op deze unieke ervaring. Elke week maken we de weekwinnaar bekend. Hieruit volgen twee finalisten die eveneens mogen deelnemen aan het AMT Diagnose Boot Camp van 11 t/m 13 juni.

Reageer op dit artikel