nieuws

Nieuwe NRF-catalogus Air Conditioning

Werkplaats & Onderhoud

Nieuwe NRF-catalogus Air Conditioning
De nieuwe NRF-catalogus telt meer dan 2.300 artikelreferenties van OE-kwaliteit.

De Nederlandse Radiateuren Fabriek (NRF) introduceert een nieuwe Automotive Airconditioning catalogus 2015/2016 voor de Automotive Aftermarket.

Het is hoog tijd om weer aan de airco’s te denken. In de nieuwe catalogus van NRF (Nederlandse Radiateuren Fabriek) staan meer dan 750 condenser-referenties met een dekking van 88 procent van het Europese wagenpark en meer dan zevenhonderd compressors met een dekking van 75 procent. De NRF Easy Fit-productlijn helpt de condenser te vervangen.

Referenties van OE-kwaliteit

In de catalogus zijn alle airco-benodigdheden te vinden, zoals drogers, verdampers, expansieventielen, drukschakelaars, kachels, o-ringen en gereedschap. Van de in totaal 2.300 artikelreferenties van OE-kwaliteit zijn er vierhonderd nieuwe referenties. Het uitbreiden van de reeks nieuwe populaire onderdelen ziet NRF als een continue proces.

Levering NRF-catalogus binnen een dag

De catalogus is meertalig en bevat kruisreferenties met originele onderdeelnummers. Over het algemeen zijn alle referenties in de catalogus op voorraad, waardoor ze binnen een dag door heel Europa geleverd kunnen worden. De complete NRF-catalogus kan online worden geraadpleegd. Garagebedrijven kunnen echter alleen bestellen via de grossiers en specialisten, die inlogcodes voor de catalogus hebben. Alle NRF-referenties staan echter ook vermeld in TecDoc.

Reageer op dit artikel