nieuws

Motul in zee met distributeur Starol

Werkplaats & Onderhoud

Motul in zee met distributeur Starol

Motul Smeermiddelen heeft besloten om Starol als extra distributeur aan te stellen voor activiteiten in de automotive-, marine-, truck- en agrisector.

Starol gaat Motul distribueren. Motul Smeermiddelen heeft in Nederland drie distributeurs, waarvan twee automotive-distributeurs en één distributeur voor producten voor motorfietsen en quads. Starol uit Deventer is nu als vierde distributeur aan dit trio toegevoegd. Motul is een Frans bedrijf, dat zich gespecialiseerd heeft in hoogwaardige smeermiddelen en in meer dan 110 landen en regio’s actief is. Motul heeft het gamma in het voorbije jaar uitgebreid met efficiënte en brandstofbesparende smeermiddelen. Motul versterkt met de samenwerking met Starol de eigen positie op de Nederlandse markt.

Ook Shell en Castrol

Starol is een sterk groeiende distributeur, die levert vanuit magazijnen in Twello en Rhoon. Starol heeft veel klanten in de automotive sector: grossiers, oliegroothandels, importeurs, garage‑ en tuningbedrijven. Naast de automotive sector levert Starol ook producten aan de industriële‑, tweewieler‑, maritieme‑ en offshore sector. Starol is ook distributeur van de smeermiddelen van Shell en sinds 2013 ook van Castrol en Castrol Classic. Starol levert ook verbruiksmaterialen voor werkplaatsen, zoals bevestigingsmaterialen, lijm- en kitproducten, beschermingsmiddelen, technische spray’s en de produkten van Dreumex en Brunox. Volgens Starol is Motul een goede aanvulling op het assortiment van Shell en Castrol.

Reageer op dit artikel