nieuws

Met vroegboekkorting naar AMT Diagnose Boot Camp 2015!

Werkplaats & Onderhoud

Met vroegboekkorting naar AMT Diagnose Boot Camp 2015!

Coderen, programmeren, diesel- en aircotechniek. Zomaar enkele onderwerpen waar je dit jaar meer over leert op AMT Diagnose Boot Camp. Op 11, 12 en 13 juni vindt dit succesvolle evenement plaats op een nieuwe locatie. Wat is er nog meer nieuw en waarom mag je Boot Camp niet missen?

Op AMT Live maakten we de nieuwe locatie bekend voor de derde editie van AMT Diagnose Boot Camp. Niet langer een Kampeerboerderij in het Achterhoekse Lievelde, maar een locatie centraler in Nederland, Waalwijk. Daar ligt het pand van The Autosport Company. Gedurende de Boot Camp dagen hebben we de beschikking over het gehele pand inclusief bruggen en vermogensbank. Alvast een kijkje nemen? Bekijk dan deze interactieve ‘De werkplaats van…’
Niet alleen de locatie, ook de Boot Camp dagen zijn nieuw. We starten dit jaar op donderdag aan het begin van de avond en eindigen op zaterdagmiddag. Op zondag kun je dus in alle rust nog eens bijkomen van het inspirerende weekend.

Wat is AMT DBC?

We hebben plaats voor  90 autotechnici, die verdelen we in twaalf teams. Samen met jouw team ga je aan de slag om storingen op te lossen in twaalf workshops. Diverse partners uit de autobranche bereiden workshops voor. Zij leren je meer over complexe systemen, frissen je kennis op en leren je nieuwe manieren van diagnosestellen. Bekijk de video van het eerste jaar AMT Diagnose Boot Camp, of die van afgelopen jaar voor een sfeerimpressie.

Wat ga je leren

Op dit moment sleutelen we nog volop aan de invulling van de twaalf workshops die praktisch en leerzaam moeten zijn. Leer bijvoorbeeld meer over het programmeren en coderen van modules in de workshop van DiagnoseXL. De trainers van Dometic praten je bij over aircotechnieken en het snel kunnen stellen van een juiste diagnose. Diesel Büchli laat je diagnosestellen aan onderdelen van dieselmotoren. En bij Midtronics maak je kennis met accutechniek voor auto’s met een start-stopsysteem en de diagnoseproblemen die daarbij kunnen ontstaan.
Dat en nog veel meer komt aan bod tijdens AMT Diagnose Boot Camp. De tot nu toe bekende partners zijn: AA-Equipment, DiagnoseXL, Diesel Büchli, Dometic / Waeco, Hella Benelux, Midtronics, Tenneco, Dynostar en Snap-on. Wanneer alle workshops een definitieve invulling hebben maken we meer over het inhoudelijke programma bekend.

Niet alleen leren

AMT Diagnose Boot Camp bestaat niet enkel uit workshops. Tussendoor is er tijd genoeg om te sparren met andere autotechnici, ervaringen uit te wisselen en te leren van de trainers. Ook een fun-element en teambuilding ontbreekt dit jaar niet. Het eerste jaar gingen we boerengolfen, vorig jaar kon je quadrijden en ook dit jaar hebben we weer iets moois in petto.

Aan het einde van de drie dagen ga je bovendien naar huis met een prachtig certificaat, meer diagnosekennis en ongetwijfeld een groter netwerk.

Flinke korting

Op AMT Live kon je kaarten winnen voor AMT Diagnose Boot Camp. Niet gewonnen? Schrijf je dan vandaag nog in. De normale prijs van deelname aan AMT Diagnose Boot Camp is € 499,- ex BTW. Alles is inbegrepen gedurende de drie dagen. Eten, drinken, overnachting en vervoer tussen de Autosport Company en de overnachtingslocatie.  Schrijf je vóór 1 april in en je betaalt slechts € 375,-. Wees er snel bij, want in mei is het inschrijfbedrag € 429,- en € 499,- in juni.

Reageer op dit artikel