nieuws

Aircoservicewerk binnenhalen, hoe doe je dat?

Werkplaats & Onderhoud

Aircoservicewerk binnenhalen, hoe doe je dat?

In de meeste autobedrijven zie je er wel een staan: een aircoservicestation. En nu breekt de periode aan dat ie aan de bak mag. AMT wil graag weten of dat bij jou ook zo is. En welke acties je onderneemt om werk voor je aircoservicestation binnen te halen. En of dat wat oplevert, natuurlijk. Je antwoorden leveren sowieso wat op. AMT beloont ze met een Boxo uitschuifbare ratel van Serenco.

Aircoservice. Wat zijn de do’s en don’ts en hoe kun je er een gezond rendement op maken? Dat is het Thema in het maartnummer van AMT. Natuurlijk is zo’n Thema pas compleet als we ook jouw ervaringen optekenen. Beantwoord daarom onderstaande vragen en scoor één van de 20 Boxo-uitschuifratels.

De vragen:

1 Heb je een aircoservicestation? Waarom niet, waarom wel? Wat voor merk en type?

2 Wat doe je om je aircoservice onder de aandacht te brengen? Werkt dat? Hoeveel werk levert dat op? En hoeveel doorgangen maakt je aircoservicestation in de week?

3 Gebruik je aircoservice als trekker om klanten over de vloer te krijgen? Of is aircoservice een rendabele activiteit op zich? Welke tarieven reken je voor aircoservice?

4 Heb je foto’s van je aircoservice in actie?

Scoor zo’n praktische uitschuifbare ratel

Stuur je uitgebreide antwoorden naar AMT@reedbusiness.nl en wij sturen jou zo’n praktische Boxo uitschuifbare ratel t.w.v. € 32,50.

En oh ja, vraag je je af of jouw aircoservice rendabel is? We helpen je graag met rekenen!

Reageer op dit artikel