nieuws

Drie diagnose-specialisten starten Autologic

Werkplaats & Onderhoud

Drie diagnose-specialisten starten Autologic

Drie diagnose-specialisten gaan samenwerken onder de naam Autologic Nederland. Autologic brengt een nieuwe, grijze tester in modules op de markt. Die vervangt de bekende blauwe tester.

Diagnose-specialisten Ronald van der Linden (van MobiRon uit Zuid‑Beijerland), Anton van der Linden (van AL Autodiagnose uit Lichtenvoorde) en Erik Streurman (van DiagnosES uit Winsum) hebben hun krachten gebundeld als distributeur van Autologic diagnose-apparatuur. Zij zullen onder de naam Autologic Nederland de Nederlandse markt bedienen.

Onafhankelijk van de dealer

Autologic Nederland verzorgt ook technische trainingen. Na de training zullen autotechnici in staat zijn om bijvoorbeeld diverse modules te configureren, accessoires aan te melden, sleutels in te leren of een kalibratie van de luchtvering uit te voeren. Door deze werkzaamheden zelf uit te voeren, zijn garagebedrijven met de Autologic tester niet langer afhankelijk van de dealer.

Nieuwe tester in modules

Autologic brengt een nieuwe, grijze tester op de markt. Die vervangt de blauwe tester. Autologic biedt de grijze in modules aan. Aangezien niet elk garagebedrijf alle functies nodig heeft, maakt dat de aanschafprijs aantrekkelijker. Als het garagebedrijf extra functies wil, kunnen die op ieder gewenst moment gemakkelijk toegevoegd worden. Volgende week presenteert Autologic zich op de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs op standnummer 192.

Reageer op dit artikel