nieuws

Beter zicht met Gigalight Plus 120 autoverlichting

Werkplaats & Onderhoud

Beter zicht met Gigalight Plus 120 autoverlichting

De nieuwe Gigalight Plus 120 is de ideale lamp voor donkere winterdagen en -nachten. Bosch combineert de voordelen van xenon en halogeen en garandeert een uitzonderlijke lichtopbrengst.

De nieuwe Gigalight Plus 120 van Bosch heeft een helderheid die 120 procent hoger ligt dan klassieke halogeenlampen. Daarmee is het volgens Bosch een van de meest krachtige autolampen als het om helderheid en lichtopbrengst gaat.
De Gigalight Plus 120 heeft een gasmengsel dat xenon bevat en daarmee combineert de Gigalight Plus 120 de voordelen van zowel xenon als halogeen. Door de grootte van de gloeidraden te optimaliseren is een optimale helderheid verkregen. De blauwachtige coating zorgt voor een intens helder en wit licht. De nieuwe technologie resulteert in een langere lichtkegel, die de zichtbaarheid over langere afstand verbetert.

Net daglicht

De Gigalight Plus 120-lampen hebben dezelfde intensiteit als daglicht en geven automobilisten een ontspannen, comfortabel en veilig gevoel; zelfs bij langere afstanden en in slechte weersomstandigheden.
Het gamma voor de meest voorkomende auto’s omvat drie typen lampen: H1, H4 en H7. De levensduur van de beide koplampen is ongeveer gelijk, dus adviseert Bosch de lampen per paar te wisselen. Bosch biedt de Gigalight Plus 120 daarom in een dubbelverpakking aan. Het hele gamma van Bosch-autolampen staat online.

Reageer op dit artikel