nieuws

Bardahl lanceert vernieuwde website

Werkplaats & Onderhoud

Bardahl lanceert vernieuwde website

Bardahl heeft een nieuwe versie van haar website gelanceerd. De nieuw opgezette productstructuur maakt het eenvoudig om snel het gezochte product te vinden in het uitgebreide productprogramma.

OCD Nederland bv, de Bardahl-importeur sinds 1958, heeft een vernieuwde website: www.bardahl.nl. Door middel van een heldere structuur is het mogelijk om direct vanaf de homepage naar de branche te gaan waar men een product zoekt. Daarnaast heeft de oliemaatschappij een groot aantal specialisaties waar producten te vinden zijn, zoals een rubriek biologisch afbreekbare producten, schadeherstel, voedingsindustrie of reiniging.

Beeldmateriaal

Er is veel achtergrondinformatie te vinden over bijvoorbeeld additieven, oliën en technische smeermiddelen. Veel productinformatie is omgezet in beeld. Er is een reeks productfilms waarin het probleem, de oplossing en werkwijze in beeld komen. De filmpjes gaan over brandstof- en olietoevoegingen, reparatiemiddelen en professioneel reinigen. Onderstaand filmpje gaat over een DPF Cleaning Kit (zonder demontage).

Reageer op dit artikel