nieuws

Video op TurboNieuws.nl: olie aftappen via de uitlaat

Werkplaats & Onderhoud

Video op TurboNieuws.nl: olie aftappen via de uitlaat

“Wij zijn als eerste op de hoogte van de laatste specificaties en modificaties”, zegt Turbo’s Hoet-directeur Olaf Velthuis. “En die kennis delen wij graag.” Dat doet Turbo’s Hoet nu met TurboNieuws.nl. We nemen een kijkje, leren over turbo’s en zien een opmerkelijke video…

Turbo’s Hoet maakte al eerder duidelijk, graag bij te dragen aan de turbokennis van zijn klanten. Lees maar. Wie een training volgt en een examen aflegt wordt Turbo’s Hoet turbopartner. Bij turbovervanging staat daarna altijd de Turbo’s Hoet-helpdesk klaar. En gaat er dan toch nog iets mis, dan zorgt Turbo’s Hoet voor een nieuwe turbo.

Eigen turbonieuwsblog

Daar voegt Turbo’s Hoet nu Turbonieuws.nl aan toe, het eigen nieuwsblog van Turbo’s Hoet. Daarop komt de helpdeskfunctie prima van pas. Kijk maar in de Turbo Dokter-rubriek. Daarin bespreekt specialist Ronald Sedney een klacht aan een Peugeot 308 1.6 THP. De turbo rammelt bij stationair draaien en het motormanagement meldt afwijkingen van de turbodruk. Wat is er aan de hand? Sedney wijst de weg naar de oplossing.

Kijken!

Verder komen op Turbonieuws.nl de hoofdonderdelen van een turbo voorbij en zijn er antwoorden op soms toch lastige vragen als: “Hoe herken ik een variabele turbo?” En dan is er nog de gelegenheid deel te nemen aan een leerzame Turbo’s Hoet Experience en de kans op VIP-kaarten voor de Supercar Challenge. Oh, en de video ‘Olie aftappen zonder vieze handjes’. Die wil je echt niet missen. En wil je TurboNieuws regelmatig in je virtuele brievenbus? Aanmelden dan!

Reageer op dit artikel