nieuws

Nieuwe Gates- en NTN-SNR-producten bij mijngrossier.nl

Werkplaats & Onderhoud

Nieuwe Gates- en NTN-SNR-producten bij mijngrossier.nl

Mijngrossier.nl vult het assortiment met de ASB-wiellagers van NTN-SNR en de OE-distributiekits van Gates aan. Een speciaal garantieconcept zorgt voor een verdubbeling van de garantieperiode, maar ook voor een minimalisering van het aantal claims.

Mijngrossier.nl levert de speciaal samengestelde distributiekits van OE‑leverancier Gates, zowel inclusief als exclusief waterpomp, zoals de PowerGrip Kit (Plus). De kits bevatten alle onderdelen die nodig zijn voor het vervangen van distributieriemen, zoals riem, loop‑ en spanrollen, typespecifiek montagemateriaal en bijpassende torsietrillingsdempers.

Gates biedt garantieverdubbeling

Een speciaal garantieconcept verdubbelt de garantie van twee naar vier jaar. Voorwaarde is dat een monteur een gratis Gates-training volgt, en de distributiekits met behulp van Gates‑motorspecifieke toolkits gemonteerd worden aan de hand van de Gates‑montagehandleiding. Mijngrossier.nl stelt de toolkits, het gereedschap en de training beschikbaar en dat heeft resultaat; de garantieclaims zijn met 95 procent gedaald.

ASB‑wiellagers van NTN‑SNR

Mijngrossier.nl levert nu ook de ASB‑wiellagers (Active Sensor Bearing) met magnetische ABS‑ring van NTN‑SNR. Onder de beschermring van dit wiellager is een meerpolige magnetische ring opgenomen. Als het wiel draait, dan draait de meerpolige ring onder de actieve sensor door, waardoor de sensor een signaal afgeeft voor het ABS‑ of ESP‑systeem. Deze lagers worden onder meer dan negentig procent van alle nieuwe auto’s gemonteerd en zijn van OE-kwaliteit.

Reageer op dit artikel