nieuws

Investeren in werkplaatsapparatuur? Jouw mening voor een stangloos kitpistool!

Werkplaats & Onderhoud

Investeren in werkplaatsapparatuur? Jouw mening voor een stangloos kitpistool!

Investeren in nieuwe werkplaatsapparatuur? Niet als de klanten wegblijven. En is die crisis eigenlijk niet over? Of zijn er juist investeringen nodig om weer leven op de werkplaatsvloer te krijgen? En welke dan? Geef jouw mening en AMT geeft jou een Serenco Powerhand stangloos kitpistool t.w.v. €27,95.

Hoe zit het, wacht je met investeren tot de klanten weer komen? Of wachten de klanten met komen tot jij iets nieuws te bieden hebt? En welke investeringen zou je daar dan voor moeten doen? Diagnoseapparatuur? Aircoserviceapparatuur? Een wasstraat? Een accutester die ook AGMs meet? Een bandenwisselaar die lastige wielen aan kan? Of uitlijnapparatuur die zo snel werkt dat je meten-zonder-dat-de-klant-er-naar-vroeg ook terugverdient?

Automatiseren?

Of ga je het zoeken in een verbeterde automatisering? Of ben je juist aan vervangingsinvesteringen toe? Heb je bestaande apparatuur die op zijn achterste benen loopt? Maakt niet uit? Stuur een e-mail naar AMT@reedbusiness.nl vertel of het voor jou tijd wordt om te gaan investeren, waarin en waarom. Voeg er één of meer werkplaatsfoto’s aan toe en vergeet je adres niet te vermelden.

In ruil stuurt AMT je zo’n praktisch stangloos Serenco Powerhand-kitpistool. En wie weet vind je je reactie terug in AMT’s werkplaatsspecial in AMT 9.

Reageer op dit artikel