nieuws

Nieuwe Facom 2-in-1 ratel

Werkplaats & Onderhoud

Nieuwe Facom 2-in-1 ratel

De Facom 467R is een nieuwe verbeterde ringsteekratelsleutel. De 467R vermijdt de vaak voorkomende compromissen van de ratelsteutels met een vorkkop.

Facom heeft met de 467R een nieuwe, tweevoudige ratelsleutel ontworpen met een vork‑ en een ringkop. De 467R biedt alle voordelen van de bestaande 467 ratelsleutels, maar heeft als toevoeging de nieuwe vorkkop van de sleutel. Deze vorkkop is zowel volledig als voor de helft bruikbaar. De 467R moersleutel combineert dus een echte ratel met een unieke vorkkop, die een soort ratelachtige werking biedt bij het los‑ en vastdraaien van een bout.

De tiendelige set van elf

Volgens Facom is met een ratel veel sneller te werken dan met gewone steeksleutels. Het gebruik van de ratel is ideaal in krappe ruimten. De ringkop is vijftien graden gebogen en heeft een terugstelhoek van vijf graden en een omkeerhendel. De tiendelige ‘2‑in‑1 sleutel met een vorkkop en een ringkop-set’ bestaat vreemd genoeg uit elf sleutels oplopend van acht tot en met negentien millimeter (de vijftien zit niet in deze set, maar is wel los verkrijgbaar).

De set wordt geleverd in een eenvoudige houder en kost 149,- exclusief BTW.

Reageer op dit artikel