nieuws

Diagnose-activiteiten van Rijpma naar DiagnosES

Werkplaats & Onderhoud

Diagnose-activiteiten van Rijpma naar DiagnosES

DiagnosES heeft alle diagnose-activiteiten en importlijnen van Rijpma Equipment overgenomen. Tegelijkertijd heeft Rijpma een aantal nieuwe merken wielservice- en uitlijnapparatuur aan het gamma toegevoegd.

Met ingang van 1 mei jl. heeft DiagnosES alle diagnose-activiteiten en importlijnen overgenomen van Rijpma Equipment. DiagnosES is de nieuwe onderneming van Eric Streurman, die Rijpma Equipment heeft verlaten en nu voor eigen rekening en risico de ondersteuning aan de gebruikers zal waarborgen.
DiagnosES neemt de verkoop, ondersteuning en ontwikkeling van Autocom, Opus, Hanatech, DEC Superscan en DiagnoseXL Data op zich. Rijpma en DiagnosES zijn voornemens samen te werken als het om diagnose-apparatuur gaat.

Uitbreiding nieuwe lijnen

Rijpma Equipment gaat zich concentreren op het bestaande equipmentprogramma van hefbruggen, wielservice- en uitlijnapparatuur. Recent is Rijpma distributeur geworden van John Bean, Boxer en VAS gehomologeerde wielservice-apparatuur (voor Audi, VW, Skoda, Seat en Porsche). Deze merklijnen zijn een aanvulling op de lijn van M&B Engineering de- en montage en balanceermachines, die Rijpma Equipment al langer voert.
Ad van den Haak en Frank Endenburg zullen als nieuwe krachten het team versterken. Rijpma verwacht met de wijzigingen de grossier optimaal te kunnen bedienen.

Reageer op dit artikel