nieuws

Primeur in Gorinchem: Launch X 431 Pro3 diagnosesysteem

Werkplaats & Onderhoud

Primeur in Gorinchem: Launch X 431 Pro3 diagnosesysteem

AA-Equipment introduceert op Autoprofessioneel in Gorinchem het nieuwe op Android gebaseerde Launch X 431 PRO3 diagnosesysteem. Het is de combinatie van mobiel internet en een diagnosesysteem.

De nieuwe Launch X‑431 Pro3 is een diagnose-apparaat dat gebaseerd is op het Android-besturingssysteem, zodat elke online Android-software of -applicatie kan worden gedownload. De draadloze internettoegang is geregeld via WiFi en de X‑431 Pro3 heeft alle functies en touchscreen mogelijkheden (vegen, zoomen of draaien door vingeraanraking) van een Android 10,1 inch tablet, inclusief een ingebouwde camera met foto- en videofunctie.

Uitgebreide voertuigdekking

De Launch X‑431 Pro3 is de combinatie van mobiel internet en een diagnosesysteem en communiceert via Bluetooth met een 16 polige OBD DBS car-connector. De handset heeft toegang tot online diagnose platformen, een database met reparatie-tips en kan natuurlijk foutcodes lezen en wissen, servicecodes resetten en alle OBD2-functies uitvoeren. De uitgebreide diagnosesoftware dekt bijna alle Europese, Aziatische en Amerikaanse automerken.

Binnenkort: op afstand uitlezen

De behuizing van stevig rubber is ideaal voor dagelijks gebruik in de werkplaats. AA-Equipment levert de Launch X‑431 Pro3 uit voorraad, inclusief een koffer met alle beschikbare OBDI verloopconnectoren voor oudere voertuigen. Binnenkort zijn speciale 16 polige OBD GOLO connectoren leverbaar om voertuigen op afstand uit te lezen.

Reageer op dit artikel