nieuws

Nieuwe importeur Fuchs werkplaatsequipment

Werkplaats & Onderhoud

Nieuwe importeur Fuchs werkplaatsequipment

De import van Fuchs gaat vanaf 1 april 2014 over van Explora naar een nieuw bedrijf: Fuchs Workshop Equipment bv. Het is een dochterbedrijf van de fabriek.

Fuchs Workshop Equipment (FWE) is vanaf 1 april 2014 exclusief importeur van Fuchs-producten voor de truck‑ en buswereld. FWE is een dochteronderneming van de Fuchs-fabriek in Duitsland.
De Fuchs productlijnen bestaan uit stempelhefbruggen, hydraulische wielgreepliften, put‑ of kuilkrikken en versnellingsbakheffers voor vrachtauto’s en ander zwaar rollend materieel. De producten worden vervaardigd volgens de NEN 1493-norm en zijn TÜV-gecertificeerd.

Ruime ervaring

De Fuchs-producten worden al meer dan 35 jaar op de Nederlandse markt gevoerd en FWE denkt dat zo’n zeventig procent van de in Nederland in gebruik zijnde stempelhefbruggen voor trucks (een alternatief voor de bekende werkput) door Fuchs zijn gemaakt.
Het Nederlandse team van FWE bestaat uit Bas Suurenbroek (directeur) en Erick van de Kamp (salesmanager). Beiden hebben een rijke ervaring in de verkoop van en service aan Fuchs-producten en werkten in het verleden bij Explora. Servicemanager is Peter de Jonge. FWE is gevestigd in Venlo.

Reageer op dit artikel