nieuws

Meer rendement in de werkplaats? Autec-VLT weet hoe

Werkplaats & Onderhoud

Meer rendement in de werkplaats? Autec-VLT weet hoe

De klant de werkplaats in krijgen? “Daar zul je harder voor moeten vechten”, zegt Autec-VLT. Hoe dan precies? “Met slimme apparatuur.” En welke dat is, dat legt Autec-VLT graag uit op zijn huisshow op 11, 12 of 13 maart.

Oké, oké. Met alleen de juiste apparatuur red je het ook niet, maar naast vakkennis en de juiste marketinginspanningen is een efficiënte werkplaats wel degelijk een belangrijke succesfactor.

Het werkaanbod verandert

“Een betere werkplaatsprestatie is in ieders voordeel”, vindt Autec-VLT. “En die begint met de juiste keuzes. Door een gewijzigd werkaanbod is het wellicht beter die 15 jaar oude vierkolommer te vervangen door een schaarhefbrug of misschien een tweekolommer.”

Frisse kijk

Autec-VLT is er van overtuigd dat zijn adviseurs door de juiste vragen te stellen de problemen in ieders werkplaats herkennen: “Ze kunnen een frisse kijk geven op uw werkplaats en werkplaatsactiviteiten. Niet alleen door apparatuur te vervangen, maar ook door mee te denken over de inzet van equipment. Dat verstaan wij onder slim investeren. En wie door zijn goede naam en service in staat is om de klant voor een breder dienstenpakket vast te houden, kan altijd overwegen zijn werkplaatsactiviteiten te verbreden”.

Snel naar Montfoort

Klinkt goed! Voor wie dat ook zo ziet, organiseert Autec-VLT zijn Huisshow op dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 maart 2014 in zijn showroom in Montfoort. Daar staat niet alleen een breed gamma aan apparatuur paraat, tevens zijn er doorlopend demonstraties van de hefbruggen, remmentest- en wielserviceapparatuur.

Brood en soep

De openingstijden: 14.00 – 22.00 uur (deur sluit om 21.00 uur). Tip: Kom rond etenstijd. Dan staat er brood en een soep klaar. Eerst meer weten? Kijk op de website van Autec-VLT.

Reageer op dit artikel