nieuws

Meer vrijheid met Facoms draadloze slagmoersleutel

Werkplaats & Onderhoud

Meer vrijheid met Facoms draadloze slagmoersleutel

Een slagmoersleutel wordt meestal door perslucht of elektriciteit aangedreven. De nieuwe Facom CL3.C18S-slagmoersleutel werkt ook op elektriciteit, maar zonder draad. Het gereedschap beschikt namelijk over een batterij. Facom legt uit wat het voordeel daarvan is.

De 18 volt 1/2″-slagmoersleutel is draadloos te gebruiken. Dat maakt het gereedschap flexibel inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan het wisselen van een lekke band op locatie. Een compressor, luchtslangen of verlengsnoeren zijn dan niet nodig.

983 Nm

De CL3.C18S maakt gebruik van een lithium-ionbatterij en ladertechnologie van Facoms zusterbedrijf DeWalt. De slagmoersleutel levert maximaal 983 Nm koppel. Een lampje verlicht het werkgebied. De draairichting is eenvoudig met één hand aan te passen. Met de snelheidsregelaar past de autotechnicus de snelheid aan. De slagmoersleutel is voorzien van een olie- en zuurbestendige rubberen laag.

Altijd klaar voor gebruik

Facom levert het gereedschap in een draagkoffer, inclusief twee batterijen en een snellader. Aan de hand van laadniveaulampjes is de laadstatus te bekijken. Facom geeft drie jaar garantie op het product.

Reageer op dit artikel