nieuws

Video: MINI Clubman houdt in, hoe moet da?

Werkplaats & Onderhoud

Video: MINI Clubman houdt in, hoe moet da?

“Katalysator inefficiënte werking”, zegt de diagnosetester over de MINI Clubman. Ook de viergaswaarden wijken sterk af. “Timingprobleem”, weet het autobedrijf uit ervaring en vervangt distributieketting en Vanos-systeem. De klachten blijven, en de auto gaat naar Sergoyne. Hoe diagnosetechnicus Jeroen Vertongen daar het probleem oplost? Bekijk de video!

“Op foutcodes kun je niet blind vertrouwen, maar op ervaring net zo min”, weet Jeroen Vertongen. Dus gaat hij meten. Eerst met de viergastester, daarna met de scoop. Zien hoe de stukjes van deze puzzel op hun plaats vallen? Bekijk de video in het oktober maanddossier van AMT en lees het volledige verhaal in AMT 10!

Reageer op dit artikel