nieuws

Philips biedt de juiste werklamp voor elke klus

Werkplaats & Onderhoud

Philips biedt de juiste werklamp voor elke klus

Elke klus vraagt weer ander licht, zegt Philips. Een snelle inspectie vraagt om een handzaam lampje, onderhoudswerk om een sterke en toch praktische werklamp, en uitgebreid (de)montagewerk eist schaduwvrije verlichting, die de handen altijd vrijhoudt. Philips weet dat als geen ander en komt met een lijn optimale verlichting voor ieder type werk.

De led-inspectielampen zijn volgens Philips ideaal voor kleine werkzaamheden. Ze hebben een compact formaat en passen dus in de broekzak. De leds produceren 120 lumen en hebben een kleurtemperatuur van 6000 K, dat is natuurlijk wit licht en biedt het beste lichtspectrum om comfortabel en geconcentreerd te werken. De inspectielampen zijn voorzien van een led-aanwijslamp van 20 lumen bij de Led Penlight Professional en 90 lumen bij de Led Penlight Premium.

Werklamp met of zonder kabel

Voor meer uitgebreide werkzaamheden biedt Philips led-werklampen aan. De verlichting is als oplaadbare (RCH) en bekabelde (CBL) uitvoering beschikbaar. De RCH20 Cordless Professional-verlichting biedt vanuit een enkele led-strip een lichtbundel van 70 graden met een lichtsterkte van 200 lumen. De RCH30 is iets uitgebreider; deze lamp beschikt over acht leds met een totale lichtopbrengst van 220 lumen. Verder beschikt de werklamp over een praktische UV-lekdetector en houdt de autotechnicus beide handen vrij dankzij een magneet.

Meer lichtopbrengst

De CBL20, de bekabelde versie, biedt meer lichtopbrengst dan de oplaadbare variant, namelijk 300 lumen. De CBL20 is voorzien van een ophanghaak voor meer gebruiksgemak. De aluminium CBL30 geeft nog meer licht: 330 lumen. Die lamp beschikt ook over een aanwijslamp van 90 lumen en heeft zowel een ophanghaak als een magneet.

Schaduwvrij en handsfree

Voor langdurige werkzaamheden waarbij goed zicht en handenvrije verlichting noodzakelijk zijn, biedt Philips het MDLS (Multidirectional Lighting System) aan. Dat bestaat uit drie onafhankelijke oplaadbare led-modules die over een 300 graden draaibare kop beschikken. De lichtbundel is 120 graden wijd en de lichtsterkte is in te stellen op 120 of 200 lumen. Het voordeel van drie lampen is dat de autotechnicus een schaduwvrije werkplek kan realiseren. Dat zorgt voor meer veiligheid en efficiënter werken. De nieuwe verlichting is gemaakt van materialen van hoge kwaliteit en voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen.

Reageer op dit artikel