nieuws

2ndBit training voor Volkswagen bij Sergoyne

Werkplaats & Onderhoud

2ndBit training voor Volkswagen bij Sergoyne

Het kan haast niet uitblijven dat autotechnici met dezelfde specialisatie elkaar opzoeken. Zoals onze Belgische diagnose-experts van Sergoyne en hun Nederlandse collega’s van 2ndBit. Ze troffen elkaar op het AMT Live evenement, en dat leidde tot samenwerking. Bij Sergoyne gaat 2ndBit zijn training voor Volkswagen service geven. Daar weten we meer van.

Dezelfde cursus Wegwijs in Volkswagen wordt in Nederland ook gegeven, op twee data in november. Hij past in de serie ‘gebruikmaken van fabriekssites voor technische- en service-informatie’, waar 2ndBit nog meer cursussen over heeft samengesteld. Doel is dat universele garages dezelfde kennis ter beschikking staat als de merkdealer, precies zoals Europese regels dat nu verlangen.

Twee data in januari

Dit leek diagnosespecialist Sergoyne een prima aanvulling op de cursussen die ze zelf al geven. Kort en goed: in januari komt 2ndBit tweemaal een avondcursus verzorgen bij Sergoyne. Inschrijven kan bij Sergoyne (dus niet via 2ndBit!).
Overigens vind u praktische ‘Hoe moet da’ video’s van Sergoyne ook op www.amt.nl, ze zijn nu wat betreft aircoservice verder geadopteerd door Hella. De mannen achter 2ndBit en het Diagnose Centrum komt u weer tegen op ons Garageforum.

Reageer op dit artikel