nieuws

Win € 1.000,- aan aircoservicematerialen bij Dometic Waeco

Werkplaats & Onderhoud

Win € 1.000,- aan aircoservicematerialen bij Dometic Waeco

Ieder voertuigaircosysteem heeft onderhoud nodig. Dat maakt aircoservice voor het autobedrijf een prima aanvulling op de dienstverlening. Op AMT Live maakt Dometic Waeco het verlenen van aircoservice nog aantrekkelijker: verdien een gratis verbruiksmaterialenpakket naar keuze ter waarde van € 1.000,-!

R134a, PAG-oliën, UV-tracer, stikstof, reinigingsmiddellen, O-ringen, filters en nog veel meer; al met al heeft de professionele werkplaats heel wat verbruiksmaterialen nodig om goede aircoservice te kunnen leveren. Mis daarom de actie van Dometic Waeco niet!

Registreer uw aircoservicestation

Maak op AMT Live kans op een gratis verbruiksmaterialenpakket naar keuze ter waarde van maar liefst € 1.000,-. Wat u daarvoor moet doen? Uw aircoservicestation hier registreren, meer niet.

Winnen op AMT Live

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens AMT Live op 26 september. Dat komt goed uit, want Dometic Waeco www.airconservice.nl presenteert daar onder meer zijn R-1234yf netwerk. Daarmee servicet de aircospecialist auto’s met het nieuwe koudemiddel zonder in nieuwe apparatuur te hoeven investeren.

Met korting naar AMT Live

Om een bezoek aan de Dometic Waeco-stand op AMT Live extra aantrekkelijk te maken, biedt AMT een royale korting op de toegang voor het evenement. Schrijf dus snel in en gebruik AMT30 als kortingscode.

Aircoservice aantrekkelijk?

Voor wie wil weten of het verlenen van aircoservice voor hem de moeite waard is, maakte AMT eerder een handige rekenhulp. Die rekent snel voor of aircoservice voor uw bedrijf aantrekkelijk is. Gebruik hem en verander de waarden in de gele vakken naar de actualiteit en uw eigen situatie.

Reageer op dit artikel