nieuws

Sneller sleutelen aan remsysteem met Facom

Werkplaats & Onderhoud

Sneller sleutelen aan remsysteem met Facom

Facom heeft een verbeterde versie gemaakt van een pneumatische vijzel, die, met een reeks veerschotels, pneumatische zuigers van remschijven terug kan duwen of draaien. De set is leverbaar in een koffer.

De Facom set DF.17 100A bevat een pneumatische vijzel en een reeks veerschotels, die voor het grootste deel voor Europese auto’s geschikt zijn. De set biedt de autotechnicus de mogelijkheid om de remzuiger snel terug in de remklauw te draaien en dat vergemakkelijkt de montage van nieuwe remblokken. De zuigers kunnen weer met de klok mee of tegen de klok in worden geduwd. De set maakt ingewikkelde klussen lichter, want zonder het juiste gereedschap kunnen dit soort opdrachten tijdrovend zijn.

Veerschotels voor Renault en Citroën bijgewerkt

De set werd oorspronkelijk gelanceerd met zes veerschotels, maar de nieuwste versie bevat er drie extra om ook de Iveco Daily, Renault Laguna II Scenic en Renault Master III aan te kunnen. De huidige veerschotels voor Renault en Citroën zijn ook bijgewerkt voor de nieuwste modellen. De set wordt geleverd in een stevig koffertje, inclusief instructies. Handelsonderneming de Vos biedt de set aan voor de actieprijs van 155,- (netto), exclusief BTW.

Reageer op dit artikel