nieuws

Nu op AMT Live: nieuw aanzien Kroon-Oil

Werkplaats & Onderhoud

Nu op AMT Live: nieuw aanzien Kroon-Oil

De demonstratie van de Powerflush spoelmachine voor automatische transmissies van Kroon-Oil trekt veel aandacht op AMT Live. Daarnaast heeft Kroon-Oil ook een echte primeur, met een volledig nieuwe verpakkingslijn. Een fris en onderscheidend aanzien dus.

Alle kleinere verpakkingen van Kroon-Oil hebben een nieuwe vorm en nieuwe labels gekregen. Van de 0,5 liter fles tot aan de 5 liter can. Naar een exclusief ontwerp, waar vele smeermiddelmerken standaardflessen en cans gebruiken die alleen verschillen in de gebruikte plastickleur en het etiket.

Geheel eigentijds

Zo niet dus bij Kroon-Oil, dat zich niet alleen in smeermiddelkwaliteit en breedte van het productgamma wil onderscheiden, maar ook met een modern uiterlijk.
Natuurlijk heeft Kroon-Oil daarbij producten voor de nieuwste smeertoepassingen, zoals Enersynth FE 0W-20 of Duranza Eco 5W-20 brandstofbesparende motorolie.
Kom vandaag nog naar AMT Live voor advies over alle ontwikkelingen in smering, en verzamel nog veel meer kennis op allerlei andere gebieden!

Reageer op dit artikel