nieuws

Facom publiceert nieuwe productcatalogus

Werkplaats & Onderhoud

Facom publiceert nieuwe productcatalogus

Facom heeft haar nieuwste productcatalogus gepresenteerd. De F13 catalogus is online beschikbaar, maar ook als digitale applicatie.

Facom heeft de F13 catalogus zo gebruiksvriendelijk en informatief mogelijk gemaakt. In de catalogus kan gezocht worden per specifieke sector, maar ook op type gereedschap. De catalogus geeft advies over de keuze van het beste gereedschap voor de werkzaamheden en tips om het beste uit de gereedschappen te halen. Er staan ook standaardisering en veiligheidshandleidingen in. De catalogus is tevens als digitale app via computer of smartphone toegankelijk. Gebruikers kunnen snel zoeken naar het meest geschikte gereedschap. De Facom F13 catalogus is hier online beschikbaar.

Reageer op dit artikel