nieuws

Facom houdt het scherp

Werkplaats & Onderhoud

Facom houdt het scherp

Facom voegt twee nieuwe snijtools aan het assortiment toe; een sterke schaar voor zwaar werk en een zakmes.

De nieuwe Facom schaar is ideaal voor wie een flexibel snijgereedschap bij de hand wil hebben. Draden, leidingen en kabels kunnen, dankzij de hoogwaardige roestvrijstalen bladen en de robuuste constructie, gemakkelijk worden doorgesneden. De schaar heeft een multifunctioneel gedeelte met een tang, een kniptang en kabelstripper voor 1,5 mm, 2,5 mm en 4 mm draden. De handgrepen hebben antislipribbels die extra veiligheid bieden. De Facom schaar (841A.3) weegt 150 gram en wordt geleverd met een riemhouder.

Zakmes met één hand te openen

Als aanvulling op de schaar introduceert Facom ook een scherp, lichtgewicht zakmes. Het handvat is van geanodiseerd aluminium en heeft een rode transparante polypropyleen inleg. Het halfgetande, roestvrijstalen blad kan met één hand kan worden geopend. Er is een glasbreukknop ingebouwd in het uiteinde van het handvat en het zakmes wordt geleverd met een riemclip en een nylon opbergzakje. Het zakmes 840.F kost 25,90 exclusief BTW.

Reageer op dit artikel