nieuws

Video: Sneller werken met Rupes Big Foot-machines

Werkplaats & Onderhoud

Video: Sneller werken met Rupes Big Foot-machines

De meeste schadebedrijven voeren naast schadereparaties ook reconditioneringswerkzaamheden uit. Speciaal voor dat werk biedt Lascare de Rupes Big Foot-machines aan om te poetsen en te polijsten. Die zijn natuurlijk ook geschikt voor autobedrijven die de occasions spik en span willen presenteren.

De Big Foot LHR21 ES zorgt voor een hologramvrije lak. Donkere auto’s en wasstraatkrasjes zijn voor de Big Foot geen probleem. De LHR21 is geschikt voor het polijsten van grote oppervlakken. De excentrisch roterende beweging heeft een uitslag van 21 millimeter. Het polijstoppervlak is 180 mm. Daardoor kan er volgens Lascare tot 40% sneller gewerkt worden.

De machine is ergonomisch vormgegeven, zodat er probleemloos langere tijd mee te werken is. De LHR21 is een aanvulling op de kleinere versie, de LHR75. De Big Foot LHR21 wordt in een polijstkit aangeboden voor € 449,-.

Rupes demonstreert de Big Foot in onderstaande video:

Reageer op dit artikel