nieuws

Video: KS Tools optimaliseert dagelijkse werkzaamheden

Werkplaats & Onderhoud

Video: KS Tools optimaliseert dagelijkse werkzaamheden

KS Tools levert twee kleine gereedschappen, die de dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger maken. Het eerste is de universele remzuiger-terugstelinrichting. Het tweede een universele 10″ griptang. In een video demonstreert de fabrikant de gereedschappen.

De universele remzuiger-terugstelinrichting beschikt over een tweewegspindel. Dit gereedschap vervangt alle meerdelige sets met verschillende adapters. KS Tools biedt namelijk twee universele adapters aan, die voor bijna alle voertuigen geschikt zijn. Dit stuk gereedschap van 59 euro is daardoor snel inzetbaar en makkelijk op te bergen.

Maximale grip

Als tweede eenvoudigmaker adviseert KS tools de universele 10” griptang. Deze heeft een ‘krokodillenbeet’ en heeft daardoor drie keer zoveel grip als een traditionele griptang. De vorm van de tanden biedt de extra grip en bij het sluiten schuift de bek van de tang iets naar achteren voor meer houvast. De griptang is verkrijgbaar voor € 14,90.

Reageer op dit artikel